Viltspårschampion!

Äntligen fick jag tummen ur och bokade spår till Totte! Såg att Lena lagt ut att de hade lediga tider på söndagen. Att det skulle bli 30 grader varmt fick vi välja att inte tänka på... Nervös var jag som vanligt. Har ju aldrig gått spår med Lena så jag förvarnade att när jag blir nervös kommer jag att prata, annars stör jag min hund och överanalyserar allt. Totte gick väldigt bra och vi fick vårt första pris. Att det var 30 grader varmt bekom honom inte ett dugg. Bara en kvar alltså. Fick en tid redan dagen efter. Lika bra att få det överstökat!  På väg till spårandet blir jag biten av en geting(tror jag). Skulle packa Tottes spårgrejer och pang så small det till.Satan vad ont det gjorde! Men det kunde vi ju inte fokusera på nu, utan vi stack iväg och spårade. Skulle det gå vägen? Skulle vi klara det? Det snurrade bra i mitt huvud, och det var skönt att snicksnacka med Tina, som bara "det är klart ni klarar det" Ni har ju gått hos mig på kurs...... Och ja det gick bra! Jag är så stolt öve min lilla hund, som tuffar på ute i spåret!  det kändes ju inte riktigt så när vi gick vår första kurstillfälle, där jag morskt deklarerade att jag ville att han skulle bli champion, och sen stod hunden i spåret och glodde.... kissade 23 gånger, tittade på fröken, skällde på de andra deltagarna😁🤣 Men nu var plötsligt det målet avklarat! Helt klart värt att fira!!
 
Tyvärr visade det sig att jag fick en reaktion på getingsticket och hela armen och handen svullande upp! Så jag har tillbringat dagen nerbäddad knaprandes alvedon.....Det kostar att ligga på topp! Och som grädde på moset hade Casper spytt i hallen när jag kom hem, vilket alltid leder till en smärre kris! Fråga mig inte hur han fått tag på kattmaten som stod på diskbänken, det övergår mitt förstånd.....
 
I övrigt så kör vi vidare med rallyn. Sist fick jag träna min mentala styrka, och kan konstatera att det faktiskt gett reultat! Nu har jag faktiskt börjat kika på lite tävlingar, för jag tror att jag och Totte behöver komma ut och träna i tävlingssammanhang. Säger min fröken att jag ska så lyder jag som den lydiga elev jag är😂😂 Jag hade tänkt mig att Casper skulle få testa personsök i veckan, men först måste armen ordna till sig lite, så jag slipper den värsta värken. Lite vila för oss alla. 
 
Jag är lycklig jag som får göra så mycket kul med mina hundar😍