Fredagsträning

Denna fredag kände jag mig helt slut. Jobba, jobba, jobba och sen till Globen för att gå på banken( hur ofta är man på en bank nuförtiden?) sen hem, byta kläder och iväg på kurs. Kändes lite jobbigt denna gång då jag tränat alldeles för lite. Har alldeles för lite energi och har slarvat..... som tur var så hade jag ju varit på klubben och testat lite med störning( där fick jag kvitto på att jobba vidare hemma utan störning tills det är bättre befäst) samt kört fotgåendeträning på våra kvällspromenader. Jag hatar att komma på kurs utan att ha tränat ordentligt på läxan!!

Nåja, vi jobbade vidare med vårt fria följ, nu med fokus på starter och början med kommando. Vi tränade oxå mkt stadga, vilket var svårt för både Totte och mig🤣🤣🤣
Det som jag tar med mig är att min hund är glad, viftar på svansen och verkligen försöker! Det här är sånt jag inte lärt honom helt och hållet. Han fick tom träna ligga på filten bland de andra hundarna, vilket funkade jättebra. Han var tyst och fokuserad på rätt grejer. Jag får träna på att vara tyst, vilket är lättare när det är en fröken jag inte känner. Då törs jag inte säga emot och försöka bortförklara mig. Våran träningsrunda på fredagar säger bara swish och sen är de klara! 

Trots att jag är så trött så känns det himla bra när jag kommit iväg! Frågan är bara hur jag ska kunna underhålla detta under vintern? (null)

(null)