Agility och feber....

Höst. Älskade, hatade höst! Vacker, härlig och totalt hopplös när man som jag är sjuk mesta delen av tiden! Vad är det som gör att jag blir sjuk just på hösten?

I torsdags var det ju agilitytajm. Jag missade ju två gånger när först Ebba var sjuk och sen Casper var dålig i magen. Ola har haft den dåliga smaken att vara utomlands två torsdagar i rad.... nu skulle jag bara gå! Trots att jag var frusen trött och bara ville lägga mig under täcket! Så vi åkte. Kom fram till klubben och det stod en bil där. Hade jag tagit fel dag? Vi blev bara tre stycken på kursen, som handlade mycket om att gå bana. Jättenyttigt och intressant, även om jag inte kommit så långt att jag funderar på om jag ska köra blindbyte, el framför, el varför inte bakombyte? Insåg att fröken trodde vi var bättre än vi var när vi gick banan! Hon hade en del förslag hur jag skulle göra längs banan. Förslag som jag ansåg för svåra. Trots min tveksamhet( som jag lovar ingen missade) lovade jag att försöka..... jag vet att jag backar och kör safe, men jag vill ju att han ska få lyckas!

Under tiden vi gick banan satt Tott i buren och gnällde som den lilla kanariefågel han är, när
han måste vänta och matte gör grejer utan honom.... när det väl är vår tur är han rätt varvad och kan inte riktigt hejda sig. Han tjuvstartar. Och igen. Och så öppnas dörren och in kommer en av deltagarna med sin hund som taggar igång så Totte drar dit! Han kunde liksom bara inte motstå en kompis! Fokuset blev ju inte direkt bättre efter denna start och han drog antingen järnet el nosade matta.... vissa svängar var för svåra för oss, vissa klarade vi. Det jag är nöjd med är att jag faktiskt fortsatte! Att jag inte gav upp trots att det blev ( med mina mått mätt) rörigt utan vi kämpade vidare. Det var ju inte en av mina bästa gånger, men för att vara fullpropp med Alvedon är jag rätt nöjd! Dessutom visade Totte upp hela registret av sina rallyskills på parkeringen när vi väntade på att få honom mätt! Värsta fina kontakten både på vänster och höger sidan! Heja Totte♥️

Man märker oxå att jag reagerar på en ny instruktör. Jag gillar ju när man vet hur Totte funkar och varför jag lägger upp träningen som jag gör! Men det är oxå nyttigt att behöva lägga bort sina bortförklaringar och bara köra på!

Japp, sen blev det naturligtvis feber och sängen hela helgen så jag missade avslutningen på vår "Sikta mot tävling" kurs. ( jag siktar och siktar men det går sådär 😂😂)
Dessutom missade jag freestyle träning med Elin idag! Nää jag är inte bitter😎😎😂

(null)

(null)