När Totte är lite låg....

Då blir jag orolig! Det började på morgonpromenaden häromdagen. Plötsligt kommer Totte på tre ben och tuggar på ena tassen. Han kan ju bli lite störd av pinnar och trassel i benhåren( vilket är konstig med tanke på hur okänslig han är annars😂😂) Min första tanke var att han blivit biten av en orm, så jag bar hem honom. Han är ganska tung kan jag meddela....... Väl hemma hittade vi inget, jag tvättad benen men kunde inte hitta ngt som irriterade. Hips vips var han pigg igen. Eftersom han inte svullnade upp räknade jag bort orm 🐍 

Senare på kvällen var han låg. Sprang och la sig under grillen. Allmänt besvärad. Lite låg svans. Tuggar lite på bakbenen. Så där typiskt oTottig......... inte alls glad. Nästa dag var han fortfarande lite låg. Klippte honom bak och kollade återigen om jag missar ngt. Hittar bara tre små bett på ena hasen. Badar honom igen...... nu kliar det dessutom i baken...... far runt som ett jehu i trädgården. Och ikväll ska vi ha rallyträning😂♥️ Hur fasen ska det gå? 

Vi åker dit och ställer upp banan. Stort tack till Kristin för hjälpen och lånet av skylthållare och skyltar. Var sååå smidigt att bara ställa upp! Tar ut Pottan ur bilen. Och ut far min vivelvind! Glad som en lärka! Äntligen träning! Hela passet var han hur glad som helst, jag märkte verkligen ingenting.(han stannade och kliade sig nån gång, men det tillhör ju inte ovanligheterna) En nöjd och glad Totte somnar som en stock i bilen. Han sprider ut hela sig i buren så Casper får en plats stor som ett frimärke...... 

Casper som för övrigt absolut ville med till klubben, gick sin promenad och berättade sedan att han ville vänta i bilen! Han ville inte följa med in på plan i nån fånig vagn😂😂 så hyggligt tydligt kroppsspråk på honom!

När vi sen kom hem, tyckte grabbarna att det var jättekul att köra ett pass balansboll! Casper är så ivrig så han inte vet var han ska ta vägen. Sen blev det kvällsprommis runt byn. Så himla vacker himmel! 

Summa av kardemumman var att han helt glömde bort kli och allt! På klubben är det kul😍 Jag som var orolig för att vi inte skulle kunna träna alls, fick till ett helt ok pass! Det jag är allra mest nöjd med är dock att han grejade flera hundmöten med skällande hundar utan att säga ngt! Det mina vänner är framsteg det!! (null)

Inte ofta man har så här snygga skylthållare! Visst var de väl mina? Svårt att inte ta med hem🤣🤣